Ostali sportovi

Istječe rok za prijavu na Hrvatske svjetske igre

Sportnet • četvrtak, 11.05.2006.

Polako, ali sigurno, prijave za sudjelovanje na Hrvatskim svjetskim igrama privodi se kraju. Nakon nekoliko produžavanja rokova za prijavu, glede iznimnog zanimanja Hrvata sa svih strana svijeta, konačni datum kada će se zaključiti prijave je 15. svibnja...

Slika 1 od 2.

Prijave za nastup na 1. Hrvatskim svjetskim igrama poslali su već Hrvati sa svih kontinenata, a na tom iznimnom događaju sudjelovat će i velik broj uglednika iz Hrvatske, ali i iz cijelog svijeta.

Dolazak u Zadar najavili su brojni uglednici hrvatskih korijena iz cijelog svijeta, a jedna od njih bit će i Lynne Yelich, zastupnica u kanadskom parlamentu, koja vuče podrijetlo iz Like.

Očekuje se da će Zadar i okolicu u periodu trajanja Igara, od 15. do 22. srpnja, posjetiti nekoliko tisuća sudinika Hrvatskih svjetskih igara, ali i gledatelja i navijača, koji će iskoristiti ovaj događaj za upoznavanje s Domovinom svojih predaka, ali i za sklapanje poznanstava s Hrvatima sa svih strana kugle zemaljske.

Sve informacije, kao i prijavu za sudjelovanje na 1. Hrvatskim svjetskim igrama možete pronaći na adresi www.zadar2006.com, ali požurite - posljednji dan za prijave je ponedjeljak, 15. svibnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!