Tenis

Ivanišević i Karlović igraju Hrvatsku ligu

HINA • četvrtak, 11.05.2006.

Hrvatska teniska liga bit će ove sezone najjača u povijesti, a između ostalih, prijavljeni su i Ivo Karlović i Goran Ivanišević, što će itekako podignuti zanimanje za ekipno državno prvenstvo, rečeno je na konferenciji za novinare Hrvatskog teniskog saveza (HTS).

Osam je klubova u Prvoj ligi, deset u Drugoj ligi, a svakako je najjaču ekipu prijavio Teniski klub Ponikve za koji će igrati Karlović, Saša Tuksar, Roko Karanušić i Željko Krajan, Goran Ivanišević je na popisu HATK Zagreb, a Davis Cup reprezentativac Marin Čilić igrat će za Medveščak.

Prvenstvo započinje 18. lipnja, a naslov prvaka brani Zagreb. Izvršna direktorica HTS-a Marina Mihelić kazala je kako za domaćinstvo susreta 1. kola Fed skupine Hrvatska - Rusija 15. i 16. srpnja kandidiraju Umag, Split i Dubrovnik. Konačna odluka od domaćinu bit će donešena na sjednici Upravnog odbora HTS-a u subotu.

U HTS-u su naglasili da nema bitnijih novosti oko izbornika Davis Cup reprezentacije, predsjednik Radimir Čačić je u kontaktu sa igračima i očekuje se da će imena kandidata biti poznata najkasnije mjesec dana nakon Roland Garrosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!