SP 2006.

Šerić ne ide u Njemačku, Kranjčar vodi 6 napadača?

Bernard Jurišić • četvrtak, 11.05.2006.

Iako je do objave liste putnika na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj ostala još jedna noć, čini se da će ona biti teška za lijevog braniča Panathinaikosa Antu Šerića. Prema neslužbenim informacijama iz Kuće hrvatskog nogometa, Šerić je izgubio do jučer sigurno mjesto za Njemačku...

Zlatko Kranjčar u petak će na konferenciji za novinare objavit će imena 23 nogometaša koji će putovati na Svjetsko prvenstvo u Njemačku. Za tada je bilo zakazano rješavanje i posljednjih "upitnika", vezanih uz dva-tri imena koja će se pojaviti na Kranjčarevoj listi.

No, i prije nego što je Kranjčar objavio 23 imena i jednu pričuvu, u kuloarima je "procurila" informacija kako je u posljednjim satima uoči objave liste, mjesto za Njemačku izgubio do jučer gotovo sigurni Ante Šerić.

"Šerićevo" mjesto prema tim informacijama neće čak pripasti ni igraču koji je uz njega kandidirao za mjesto "lijeve alternative", Danijelu Pranjiću, nego će se time otvoriti pozicija za Dinamovog napadača Ivana Bošnjaka, prvog strijelca HNL-a. Bošnjak bi se tako na listi pojavio kao čak šesti napadač, uz Pršu, Klasnića, Olića, Balabana i Da Silvu.

S druge strane, u ovakvom raspletu lijeva strana reprezentativne momčadi postat će prilično deficitarna, jer Marko Babić neće imati praktično nikakvu alternaciju, ako izuzmemo "priučena" rješenja koja se mogu pronaći "krpanjem".

No, treba još jednom napomenuti da je ova informacija još neslužbena i za konačnu listu igrača koji će činiti "hrvatsku vojsku" u Njemačkoj treba pričekati sutrašnje obraćanje javnosti izbornika Zlatka Kranjčara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

SkrolSP 2006.Hrvatska
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!