Tenis

Lisjak briljirala protiv Rodionove

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.05.2006.

Ivana Lisjak sjajno je startala na WTA turniru u Rabatu. U prvom kolu čekala ju je bolje rangirana protivnica, Anastazija Rodionova iz Rusije, ali Ivana je odigrala odličan meč i s lakoćom se probila u drugo kolo slavivši s uvjerljivih 6:2, 6:1...

Ivana Lisjak ugodno je iznenadila na startu WTA turnira u Rabatu. Igrala je protiv 106. igračice svijeta Anastazije Rodionove i upisala više nego uvjerljivu pobjedu 6:2, 6:1.

Dvadesettrogodišnja Ruskinja i ovim porazom pokazala je kako joj zemljana podloga nije među najomiljenijima. Najbolje rezultate u karijeri ostvarila je na bržim podlogama, a ovoj joj je treći turnir na zemljanoj podlozi u nizu gdje skuplja gemove. U Estorilu je primjerice uhvatila četiri gema protiv Beygelzimer, a u Berlinu isto toliko protiv Kremer. Ivana joj je poklonila jedan manje.

U drugom kolu Lisjak će igrati protiv bolje iz meča Loit i Widjaje. Vjerojatan je prolaz Francuskinje Loit koja igra u solidnoj formi i to će već biti puno teži posao za Ivanu. Igrale su jednom i to na US Openu prošle godine, ali tada je Loit bila u prilično slaboj formi, a između ostalog podloga je bila različita.

WTA Rabat, 15.05.2006., prvo kolo:
Ivana Lisjak (Hrvatska) - Anastazija Rodionova (Rusija) 6:2, 6:1, Melinda Czink (Mađarska) - Arantxa Parra Santonja (Španjolska) 7:6(3), 3:6, 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!