Tenis

Igrači za "Prpu"

Branimir Korać • petak, 26.05.2006.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija mogla bi narednih tjedana dobiti novog izbornika. Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Ivo Karlović u Düsseldorfu na Kupu nacija raspravili su o mogućim kandidatima i dali svoj glas izborniku Fed Cup reprezentacije Goranu Prpiću...

"'Prpa' nam se čini najlogičnijim izborom, iskusan je, vodio je Davis Cup reprezentaciju, a bio je i dugogodišnji uspješan član reprezentacije", komentirao je Mario Ančić izbor igrača.

Prpićevo ime se i ranije spominjalo kao mogućeg izbornika Davis Cup reprezentacije. Nakon odustajanja Gorana Ivaniševića, uz Prpića su se spominjali i Nikica Nadali, Željko Franulović, Saša Hiršzon i još neka imena iz teniskog svijeta, a reprezentaciju je u međuvremenu preuzeo Ivan Ljubičić.

Pod "Ljubinim" vodstvom reprezentacija je ubilježila pobjedu u Austriji i poraz protiv Argentine nakon čega je naš prvi reket izjavio kako je to posljednji meč u kojem vodi reprezentaciju.

Goran Prpić izjavio je kako je zahvalan na povjerenju igračima, ali isto tako ne namjerava napustiti kormilo Fed Cup reprezentacije. No postoji mogućnost da se usklade obveze u obje reprezentacije te bi tako Prpić bio izbornik i Davis Cup i Fed Cup reprezentacije. Tijekom idućeg tjedna u Parizu će pratiti Roland Garros te se susresti s igračima i obaviti razgovore.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisTop temaSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!