Nogomet

Kapetan Gauchosa u HSV-u

Petar Plevnik • srijeda, 30.08.2006.

Kapetan argentinske reprezentacije, Juan Pablo Sorin, nakon dvije sezone provedene u dresu španjolskog Villareala, karijeru će nastaviti u Bundesligi, u dresu HSV-a...

Nakon što su po odlasku Daniela Van Buytena u Bayern i Khalida Boluahrouza u Chelsea, svoje obrambene redove osnažili Vincentom Kompanyem i Jorisom Mathijsenom, HSV je u svoje redove doveo dosad najzvučnije pojačanje, Juana Pabla Sorina.

Kapetan argentinske reprezenacije sa klubom iz Hamburga potpisat će trogodišnji ugovor u vrijednosti oko dva i pol milijuna eura, dok će Villarealu na ime odštete pripasti tri milijuna eura.

Sorinovom prelasku u Hamburg svakako je pridonijelo i neslaganje sa trenerom Villareala, Manuelom Pellegrinijem, koji je Sorina izostavio sa popisa kandidata za posljednji susret Žute podmornice s Realom Madridom

Inače, HSV će 30-godišnjem Argentincu biti deveti klub u karijeri, nakon što je do sada oblačio dresove Argentinos Juniorsa, Juventusa, River Plate, Cruzeira, Barcelone, Lazija, Paris St. Germaina i Villareala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!