SP 2006.

Englezi ne krive Rooneya

HINA • nedjelja, 02.07.2006.

Portugal se plasirao u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je boljim izvođenjem 11-eraca svladao Englesku sa 3-1. Ponovila se situacija od prije dvije godine kada je Portugal na EP izbacio Engleze, također boljim izvođenjem penala.

Napadač engleske reprezentacije Peter Crouch smatra da je umor glavni razlog što su loše izvodili 11-erce.

"Sat vremena smo imali igrača manje i po završetku produžetaka jedva smo disali. Na treninzima smo odlično pucali penale. No nije isto kad to radiš pred praznim tribinama i u situaciji 'pogodi ili umri'", rekao je Crouch.

Junak je ponovno bio portugalski vratar Ricardo koji je obranio tri 11-erca, pročitao je udarce Gerrarda, Lamparda i Carraghera. No, malo je vjerojatno da će ova trojica biti žrtveni jarci, ta je uloga rezervirana za Waynea Rooneya, koji je isključen u 62. minuti zbog nesportskog ponašanja.

Engleski veznjak Steven Gerrard ističe da igrači ne žele kriviti Rooneya. "Nisam dobro vidio čitavu situaciju, pa je ne bih želio komentirati. Međutim, nitko od igrača ne krivi Rooneya. On je odličan nogometaš i od velike je važnosti za reprezentaciju", naglasio je Gerrard.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

SkrolSP 2006.Ostali
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!