SP 2006.

Šimunić i Klasnić zagrljeni s terena

Bernard Jurišić • utorak, 20.06.2006.

Uoči utakmice protiv Japana, iz tabora naše reprezentacije provukla se vijest da su se na posljednjem treningu "zakačili" Ivan Klasnić i Josip Šimunić. Razlog ni danas nije poznat, no više nije ni važan, jer su obojica izgladili stvari vrlo brzo...

Homogenost naše nogometne reprezentacije nikad dosad nije bila ugrožena, stoga je vrlo iznenađujuće djelovala informacija kako su se na treningu uoči utakmice s Japanom "porječkala" dvojica Hrvata koji igraju u Njemačkoj.

Slika 1 od 2.
Foto: Bernard Jurišić

No, kako došlo, tako i prošlo. Šimunić i Klasnić riješili su sitne nesuglasice čim su im se glave ohladile, a da je sve u najboljem redu, dokazuje i naša fotografija na kojoj zagrljeni s terena, nakon pozdrava s navijačima u utakmici protiv Japanaca, odlaze upravo njih dvojica.

Pripreme za Australije započele su već s posljednjim sučevim zviždukom protiv Japana. Zlatko Kranjčar na raspolaganju neće imati samo kartoniranog Roberta Kovača, na čije će mjesto preseliti Dario Šimić, dok će njegovu poziciju popuniti Stjepan Tomas. Bit će zanimljivo vidjeti izravne dvoboje Tomasa i Marka Viduke, inače privatno vrlo dobrih prijatelja.

Postoji i druga opcija, da se na Kovačevo mjesto prebaci Tudor, a na njegovo mjesto posljednjeg veznog uđe netko od "trkača", Jerko Leko ili Luka Modrić.

Danas će se saznati i hoće li Harry Kewell istrčati protiv Hrvatske, jer mu prijeti suspenzija zbog vrijeđanja suca Markusa Merka po završetku utakmice između Australije i Brazila.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!