Košarka

Webber potpisuje s Pistonsima

Bojan Poturica • utorak, 16.01.2007.

Nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Philadelphia 76ersima, Chris Webber je odlučio potpisati s Detroit Pistonsima do kraja sezone...

Nakon raskida ugovora sa 76ersima, Chris Webber je izjavio kako želi igrati za Miami, Detroit, Dallas, San Antonio ili LA Lakerse. Mavericksi i Spursi su brzo ispali iz igre, a kao opcije su dodani Orlando i Sacramento. Na kraju se izbor sve na Detroit, Lakerse i Miami, a pobjedu su odnijeli Pistonsi, iako je Webber bio opasno zagrijan za Los Angeles, ali kako mu Phil Jackson nije mogao zagarantirati mjesto u startnoj petorci, Webber nije želio potpisati s "jezerčanima":

Detroit je pobijedio u utrci prije svega zbog činjenice što je to Webberov rodni grad, a Chris želi da ponovno postane lokalna ikona koja je i bio za vrijeme studiranja na Michiganu. "Igranje za Pistonse mi daje mogućnost da igram igru koju volim u rodnom gradu Detroitu okružen cijelom obitelji", izjavio je C-Webb koji će najvjerojatnije startati u petorci na poziciji centra pored Rasheeda Wallacea. "Mislim da će Chris biti savršen dodatak našoj momčadi i da će se potpuno uklopiti u naš sustav igre. Uzbuđen sam, igrači su uzbuđeni i vjerujem da je i grad uzbuđen", rekao je trener Pistonsa Frlip Saunders.

Očekuje se da će Pistonsi uskoro mijenjati startnog centra Nazra Mohammeda u Minnesota Timberwolvese u zamjenu za problematičnog Marka Jarića kako bi se u potpunosti stvorilo mjesto za Webbera, peterostrukog sudionica All-Star susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!