Košarka

Dallas se osvetio Lakersima, pobjeda Heata

Bojan Poturica • petak, 19.01.2007.

U dvije odigrane utakmice sinoć, Dallas Mavericksi su pobijedili Los Angeles Lakerse te su im se osvetili za poraz otprije desetak dana, dok je Miami Heat imao dosta problema protiv oslabljenih Indiana Pacersa...

Dallas Mavericksi osvetili su se LA Lakersima za jedini poraz u posljednjih šest tjedana. Mavsi su na domaćem terenu u Texasu slavili 114:95 te su povećali omjer na fantastičnih 33-8. Bila je to šesta uzastopna pobjeda domaćina. Josh Howard (29 koševa, 11 skokova, 5 asistencija) i Dirk Nowitzki (27 koševa, 10 skokova) predvodili su "kauboje" za koje je odlično odigrao i Jason Terry (12 koševa, 13 asistencija - rekord sezone). Kobe Bryant (26 koševa, 5 skokova) i Jordan Farmar (17 koševa, 5 ukradenih lopti - rekordi karijere) najbolji kod Lakersa.

Dwyane Wade nije dopustio Miamiju da izgubili od oslabljene Indiane koja je dan prije izvršila veliki trade s Golden Stateom i za koju protiv Heata nisu nastupili novopridošli igrači. Wade je postigao 33 koša, a tome je dodao osam asistencija, šest skokova i četiri ukradene lopte te je predvodio Miami do 18. pobjede u sezoni. Heat gostuje u Philadelphiji večeras, a u nedjelju bi se u postavu mogao vratiti i Shaquille O'Neal. Jason Williams (20 koševa, 8 asistencija) bio je drugi najbolji igrač aktualnih prvaka u današnjem susretu. Kod Pacersa najbolji Danny Granger (28 koševa, 5 skokova) i Marquis Daniels (23 koša, 5 asistencija).

NBA rezultati, 18. siječanj 2007.:
Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers 114:95
Miami Heat - Indiana Pacers 104:101

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!