Košarka

Anthony i Howard na All-Staru

Bojan Poturica • subota, 10.02.2007.

Carmelo Anthony ipak će nastupiti na All-Staru koji će se idući vikend održati u gradu kocke, Las Vegasu. Osim njega, pozivnicu od strane komesara Davida Sterna dobio je i Josh Howard...

Nakon što su odabrane All-Star zamjene, najveće iznenađenje bio je izostanak Carmela Anthonyja, prvog strijelca lige i najboljeg igrača američkog Dream Teama na prošlom Svjetskom prvenstvu. Ipak, treneri očito nisu zaboravili 15 utakmica suspenzije koje je Anthony dobio zbog tučnjave u Madison Square Gardenu, pa je sudbina krila Denvera ležala u rukama komesara Davida Sterna koji je morao izabrati dvojicu igrača kao zamjene za Yao Minga i Carlosa Boozera koji su ozlijeđeni te nisu u stanju nastupiti na All-Staru.

Stern je osim Anthonyja očekivano izabrao i Josha Howarda, krilo Dallasa, koji igra sezone karijere. Obojici igrača ovo će biti prvi nastup na All-Star susretima.

Za Zapad će startati Kobe Bryant, Tracy McGrady, Kevin Garnett i Tim Duncan. Yao Ming je trebao biti peti starter, ali s obzirom da on neće nastupiti zbog ozljede, trener Zapada Mike D'Antoni morat će odabrati jednog igrača. Za očekivati je da će to biti Dirk Nowitzki koji će dobiti prednost ispred Stevea Nasha. Anthonyju i Howardu društvo na klupi pravit će Allen Iverson, Tony Parker, Amare Stoudemire i Shawn Marion.

Za Istok će susret započeti Gilbert Arenas, Dwyane Wade, LeBron James, Chris Bosh i Shaquille O'Neal. Zamjene će biti Chauncey Billups, Richard Hamilton, Jason Kidd, Vince Carter, Caron Butler, Jermaine O'Neal i Dwight Howard.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!