Zimski sportovi

Canucksi ne posustaju

Adam Bajić • subota, 10.03.2007.

Vancouver je potvrdio sjajnu formu i u dvoboju protiv San Josea. Čvrstom obranom neutralizirali su napade domaćina i poentirali kad je bilo najpotrebnije. Zasluženo su na čelu Northwest divizije, najizjednačenije u cijelom NHL-u…

Ponovo odličan u presudnim trenutcima bio je vratar Canucksa Roberto Luongo te je primio samo jedan zgoditak od 27 udaraca upućenih na njegov gol. On je svakako najveća uzdanica ove kompaktne i stabilne momčadi, iako su je mnogi smatrali limitiranom na početku sezone. Klub iz Vancouvera bit će vrlo opasan protivnik svakome u doigravanju.

Početnih 0:0 promijenjeno je tek u 42. minuti, golom Pyatta poveli su gosti. Za Sharkse, koji bilježe lagani pad forme u drugom dijelu sezone, izjednačio je kapetan Marleau. Ali dva boda ipak su pripala Vancouveru, za kojeg u produžetku zabija Henrik Sedin.

NHL, rezultati: Washington -Carolina 0:3, San Jose – Vancouver 1:2 (OT), Detroit - Los Angeles 3:2 (OT), Buffalo – Minnesota 1:5, Anaheim – Edmonton 5:1, Columbus – Dallas 0:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!