Nogomet

Tevez najavio neočekivani odlazak u West Ham

Tomislav Pacak • četvrtak, 31.08.2006.

Posljednji dan prijelaznog roka sigurno će donijeti nekoliko iznenađenja, a jedno od najvećih sigurno bi mogao biti odlazak Carlosa Teveza i Javiera Mascherana u engleski West Ham...

Još nema službenih potvrda takvog transfera, no na službenoj stranici Carlosa Teveza osvanula je vijest kako je argentinski napadač, zajedno s dosadašnjim suigračem iz Corinthiansa, Javierom Mascheranom, potpisao ugovor s londonskim prvoligašem West Hamom.

Dobije li ta izjava službenu potvrdu Hammersa, West Ham će biti kreator najvećeg iznenađenja ovoljetnog prijelaznog roka. Naime, Tevez i Mascherano su na SP-u bili među najboljim igračima Argentine što je svrstalo na vrh liste želja vodećih klubova u Europi. Stoga bi odlazak u ipak manje renomirani West Ham bio prvoklasno iznenađenje.

Ipak, u tom potezu bilo bi i dosta logike. Naime, Manchester United i Chelsea od prije su pokazali interes za dvojicu Argentinaca, ali iskazali su bojazni kako bi se oni prilagodili na otočki stil nogometa. West Ham bi tako mogao poslužiti kao usputna stanica do najvećih europskih klubova, a u redovima "čekićara" sigurno nemaju ništa protiv da 'ugoste' Teveza i Macherana, makar samo na godinu dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!