Nogomet

Osmogodišnji ugovor za Fabregasa

Tomislav Pacak • srijeda, 13.09.2006.

Arsene Wenger dobro zna kakvog dragulja ima u liku i djelu Cesca Fabregasa, pa je nagovorio čelnike kluba da Španjolca vežu za "topnike" idućih osam godina...

Wenger je u razgovoru za The Times otkrio kako će Fabregas uskoro potpisati novi ugovor s Arsenalom: "Cesc će potpisati novi ugovor i to na osam godina." 19-godišnjak je lani potpisao produženje ugovora s Arsenalom, ali francuski strateg zna da je tek ovo pravi ugovor za Španjolca: "Ovo je pravi ugovor. 19 plus sedam je 27. Nema puno igrača s tako dugim ugovorima, ali on je već s 19 godina standardan igrač prve postave i nemam problema s tim."

Wenger je oduševljen što će Fabregas tako dugo ostati u Arsenalu, posebno nakon što je cijelo ljeto kružila glasina da će otići u Real: "Sretan sam jer je objavljeno prije nekoliko mjeseci da je on igrač Reala. Ovo je sjajna obveza, ali i nagrada nama za sve što smo učinili za njega kada je imao 16 godina i kada smo ga doveli ovdje."

Fabregas je potvrdio da je sve dogovoreno: "Sve u mom novom ugovoru je dogovoreno i potpisat ću ga idući tjedan. Arsene Wenger mi ulijeva sigurnost da ću se nastaviti poboljšavati pod njegovim vodstvom. On je jedna od najvažnijih osoba s kojima sam se susreo u karijeri."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!