Nogomet

Ronaldinho: "Bit ćemo još bolji"

Tomislav Pacak • srijeda, 13.09.2006.

Nakon što je Barcelona s 5:0 pregazila Levski na otvaranju Lige prvaka, mnogi su pomislili kako će teško netko zaustaviti Katalonce na putu prema obrani naslova europskog prvaka. Međutim, Rijkaardoviigrači pokušali su umanjiti vrijednost početne 'petarde', svjesni da ona ništa ne znači u dugom roku...

Giovanni van Bronckhorst brzo je odbacio sve pohvale i konstatacije da je Barcelona nakon uvjerljive pobjede prvi favorit natjecanja:

Barca je pružila sjajnu napadačku prezentaciju s kakvima je lani osvojila sve ljubitelje nogometa i tako potvrdila da je malo slabiji ulazak u sezonu bio tek stvar podizanja forme.

Protiv Bugara je posebno dobro radila veza Ronaldinho-Eto'o, a brazilski virtuoz smatra kako će se njihova suradnja još poboljšati: "Sada imam bolje razumijevanje sa Samuelom, a svakog dana to još poboljšavamo, tako da bolje znam što će on napraviti. To je jako korisno za momčad."

Nizozemski strateg ove sezone ima još 'dublju' momčad pa si može dopustiti češće rotacije igrača: "Imamo sjajnu momčad sada i važno je da oprezno koristimo igrače. Zbog SP-a imamo igrače na različitim nivoima spremnosti i moramo znati kako se nositi s tim problemom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!