Nogomet

Srna, Balaban i Olić izbačeni iz reprezentacije

Bernard Jurišić • nedjelja, 03.09.2006.

Tri dana prije gostovanja u Moskvi protiv reprezentacije Rusije u taboru hrvatske reprezentacije dogodila se velika afera koja je ozbiljno narušila atmosferu uoči starta kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2008. godine...

Slika 3 od 3.
Foto: Dražen Patarčić

Darijo Srna, Boško Balaban i Ivica Olić ozbiljno su narušili odličnu atmosferu koja je stvorena unutar naše reprezentacije uoči gostovanja u Moskvi, gdje Hrvatska igra u srijedu 6. rujna.

Navedena trojica noć sa subote na nedjelju, umjesto u krevetu u hotelu u Čatežu, proveli su u jednom narodnjačkom klubu u Zagrebu, gdje su "uhvaćeni na djelu" jutros u 5 sati.

Slika 1 od 1.
Foto: Dražen Patarčić

Zbog nevjerojatne neprofesionalnosti i kršenja discipline samo četiri dana uoči vrlo važne utakmice protiv Rusije u Moskvi, sva trojica su izbačena iz reprezentativnog kadra i neće konkurirati za nastup u Moskvi. Možda i dulje.

Izbornik Slaven Bilić bio je razumljivo bijesan, a danas poslijepodne razgovarao je s novinarima u Čatežu i potvrdio da umjesto trojice potjeranih neće pozivati nove igrače.

Slika 2 od 2.
Foto: Dražen Patarčić

Trojica obožavatelja narodnjaka koji su osramotili hrvatski reprezentativni dres i stvorili vijest koja će se uskoro zavrtjeti u svjetskim medijima, mogli bi iskusiti sudbinu koju zbog istog djela već godinama proživljava Igor Bišćan.

Hrvatska će tako u Moskvi šokantno ostati bez ponajboljeg igrača prošlih kvalifikacija, a u napadu će ostati na samo tri imena: Ivanu Klasniću, Mladenu Petriću i Eduardu da Silvi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!