Nogomet

Galinović ozlijeđen, vraća se Didulica

Bernard Jurišić • subota, 16.09.2006.

Mario Galinović i Joseph Didulica zamijenili su uloge. Nakon što je Galinović popunio Diduličino mjesto u reprezentativnom kadru za "akciju Rusija", vratar Panathinaikosa zaradio je ozljedu i neće biti na raspolaganju za Andoru i Englesku. Srećom, oporavio se Didulica...

Slika 1 od 2.

Mario Galinović zaradio je ozljedu na utakmici 1. kola Kupa Uefe, kojeg je njegova momčad igrala u četvrtak protiv ukrajinskog Metalurha iz Zaporižja (1:1). U 57. minuti susreta Galinović se prilikom jedne intervencije sudario s Čerlinakiskim i zadobio ozljedu zbog kojeg će biti izvan terena nekoliko tjedana.

S druge strane, Joseph Didulica vratio se u momčad AZ Alkmaara, nakon što je gotovo mjesec dana pauzirao zbog ozljede. Didulica je branio vrata nizozemskog kluba u utakmici 1. kola Kupa Uefe protiv Kayserispora (3:2).

Narednog tjedna izbornik Slaven Bilić objavit će listu igrača na koje računa za domaće utakmice protiv Andore i Engleske. Očekuje se da će vratarsku trojku činiti Stipe Pletikosa, Joseph Didulica i Vedran Runje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!