Nogomet

Slišković povukao ostavku

Bernard Jurišić • petak, 22.09.2006.

Blaž Slišković ostaje za kormilom nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Bivši igrač i trener Hajduka podnio je ostavku nakon domaćeg poraza od Mađarske 1:3 u kvalifikacijama za EP 2008., ali je nogometni savez BiH (N/FSBiH) nije prihvatio...

Slika 1 od 2.

Medijsko-navijačka hajka na Sliškovića, koji uz reprezentaciju BiH vodi i tamošnjeg prvoligaša Zrinjski iz Mostara, uzrokovala je njegov pokušaj odlaska nakon samo dvije utakmice u novom ciklusu kvalifikacija.

"Obećao sam da ću otići ukoliko iz prve dvije utakmice ne uzmemo svih šest bodova, a bilo je stvarno ružno protiv Mađara. Ostajem jer su me ljudi iz Saveza uvjerili da imam njihovu beuzvjetnu podršku", kazao je Slišković na konferenciji za novinare.

Čelnici N/FSBiH Sliškoviću i direktoru svih reprezentacija BiH Ahmetu Pašaliću koji je također najavio odlazak, pružili su punu podršku i poklonili povjerenje i u nastavku kavlifikacija.

Konačnu odluku o ostanku Slišković je objavio danas i narednog tjedna bi trebao objaviti imena igrača na koje računa u narednim utakmicama reprezentacije BiH, na gostovanju u Moldaviji 7. listopada i kod kuće protiv Grčke 11. listopada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!