Nogomet

Božić je uranio!

Sportnet • srijeda, 13.12.2006.

U predbožićno vrijeme gomilamo troškove, kupujemo poklone, darujemo najbliže, a novca nikad dovoljno. Expekt.com kladionica pobrinula se da vam ove blagdanske dane učini barem malo ljepšima i jednostavnijima svojim bonusima. Samo je jedno pitanje - ima li tko bolji?

Expekt.com kladionica odlučila se bogato vas nagraditi za izvršenu prvu okladu. Naime, na vama je da kliknete OVDJE i pratite upute kako doći do 50 eura bonusa! Ukoliko otvorite račun u Expekt.com i izvršite prvu okladu, dobit ćete BONUS od 100% iznosa prve oklade, maksimalno do 50 eura. Na vama je samo da izaberete oklade s ukupnim koeficijentom 1,50 ili više i da nakon što izvršite okladu pošaljete e-mail na [email protected] s vašim korisničkim brojem i iznosom uplaćenim na prvu okladu. BONUS od 100% sve do 50 eura bit će dodan na vaš kladioničarski račun kroz 48 sati.

Govore li vam ljudi da imate pravu POKERAŠKU FACU? Ne? To i nije bitno na Expekt.com gdje vas čeka sjajna ponuda freeroll turnira! U subotu u 17.30h započinje freeroll turnir vrijedan 15.000 dolara. Sudjelovanje je besplatno, turnir je idealan za početnike, ali i iskusne igrače, a možete osvojiti i vrijedne nagrade! To nije sve, ukoliko još niste igrali poker na Expekt.com, čeka vas i veliki BONUS! Prebacite novac na svoj Expekt.com poker račun i zaradite 100% BONUSA do maksimalnog iznosa od čak 500 dolara!

Više volite igre na sreću? Onda je prava stvar za vas Božićni kalendar! U Božićnom kalendaru krije se 100.000 eura u nagradama, koje možete osvojiti svaki dan, a poseban JACKPOT očekuje vas svake nedjelje!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!