Nogomet

Bochum pobjegao s dna

Petar Plevnik • petak, 17.11.2006.

U prvom susretu 13. kola Bundeslige Bochum je zahvaljujući preokretu u susretu s Frankfurtom došao do treće ovosezonske pobjede (4:3), kojom je barem nakratko prepustio posljednje mjesto Mainzu...

Vjerojatno je malo tko od 21 260 gledatelja na Rewirpower stadionu u Bochumu nakon pet minuta igre pomislio kako će domaći sastav večeras doći do druge ovosezonske domaće pobjede. Naime, gosti iz Frankfurta u vodstvo su došli već nakon nepunih 60 sekundi igre, zahvaljujući pogotku Streita, da bi četiri minute kasnije isti igrač udvostručio vodstvo gostiju. Ipak, domaćini se ne predaju te dolaze do preokreta već u prvom dijelu. U tome im je puno pomogao i gostujući branič Vasoski, koji u 28. minuti skrivljuje 11-erac za Bochum, zaradivši pri tome isključenje. Siguran realizator najstrože kazne bio je Misimović.

Na krilima Misimovićevog pogotka i sa igračem više, tri minute kasnije domaćini dolaze do izjednačenja i to zahvaljujući Maltritzu, da bi potpuni preokret zaključio Butscher u 39. minuti. Domaćini sjajno otvaraju i nastavak susreta te preko Trojana u 47. minuti dolaze do 4:2. Sve što su gosti uspijeli napraviti do kraja susreta bio je počasni pogodak Amanatidisa u 58. minuti. Ivo Iličević odgledao je utakmicu s klupe za pričuve.

Bundesliga, 13. kolo, 17.11.2006:
Bochum - Eintracht Frankfurt 4:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!