Rukomet

Osječani za gol prekratki

Petar Plevnik • nedjelja, 10.12.2006.

Rukometaši Osijek Elektromodula nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Challenge kupa. U uzvratnom susretu sastav Ivana Duvnjaka uspio je nadoknaditi prednost Resite od sedam pogodaka, ali je rumunjski sastav zbog većeg broja golova postignutih u gostima izborio prolaz dalje...

Nakon jučerašnjih 60 minuta u Zrinjevcu, još se jednom potvrdio dojam kako su Osječani prigodu za prolaz dalje prokockali u prvom susretu u Rumunjskoj, kada su dopustili Resiti da u samoj završnici dođe do (pre)visoke prednosti od sedam pogodaka.

Tijekom jučerašnjeg susreta Osijek je cijeli susret "vijao" prednost Rumunja, pokušavši susret što prije dovesti u rezultatski nemirne vode. Do odmora Osječani su stvorili prednost od tri pogotka, da bi u nastavku susreta, prije svega zahvaljujući sjajnom vrataru Ratku Vujoviću, u posljednju minutu ušli sa sedam pogodaka prednosti. Ipak, iskusni Rumunji u posljednjem su napadu sačuvali loptu i zahvaljujući većem broju golova postignutih u gostima ostvarili zasluženi plasman u četvrtfinale.

Najefikasniji u redovima Osječana bio je mladi hrvatski reprezentativac Josip Pažin s devet postignutih pogodaka, dok je Rudović postigao šest. U redovima Resite po pet pogodaka Hirsoveanu, Tucanua i Pašića.

Challenge kup, osmina finala, uzvratni susret:
Osijek Elektromodul - UCM Resita 33:26 (16:13), prvi susret 21:28

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!