Nogomet

Rooney priznao obračun s navijačem

Ivan Milatić • petak, 13.10.2006.

Wayne Rooney priznao je napad na navijača nakon poraza od Hrvatske u srijedu u Zagrebu - rekao je igračev glasnogovornik...

Dvadesetogodišnji napadač gnjevno je reagirao prema jednom navijaču dok se kretao prema autobusu engleske reprezentacije.

« Svaki Wayneov postupak bio je usmjeren prema samo jednom navijaču koji je vrijeđao i ostale engleske reprezentativce. Wayne izuzetno poštuje sve engleske navijače i prihvaća i razumije njihovo razočaranje rezultatom u srijedu.» dodao je Rooneyev glasnogovornik.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Iz Engleskog nogometnog saveza poručili su da nisu upoznati s nikakvim posebnim incidentom te da bez dodatnih informacija ne mogu niti pokrenuti nikakvu istragu.

Glasnogovornik Saveza Adrian Bevington u emisiji BBC Radio Five Live Sport izjavio je kako će

«Sigurno ćemo obaviti razgovor s Wayneovim glasnogovornikom. To ne znači da ćemo pokrenuti bilo kakvu istragu ili nešto slično. Znam da je atmosfera nakon utakmice bila prilično užarena dok su igrači napuštali stadion i odlazili prema autobusu. Prirodno je da su navijači bili nesretni nakon onakve njihove izvedbe na terenu. Nisam upoznat s činjenicom da se dogodilo nešto posebno s Wayneom. Moguće je da se radilo o sukobu sa samo jednim navijačem « zaključio je Bevington.

Rooney se muči čitave sezone. U šest nastupa za Manchester United postigao je dva gola, ali ono što ga posebno frustrira jest činjenica da je posljednji reprezentativni pogodak u službenoj utakmici postigao prije više od dvije godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSkrolEuro 2008.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!