Nogomet

Deportivo zaustavio Atletico

Nikola Božić • subota, 21.10.2006.

Prvi dan 7. kola španjolske Primere donio je tri zanimljiva susreta koja su donijela dvije pobjede domaćina i jedan remi...

Villareal je do novih bodova pokušao doći protiv Levantea. Nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez golova, gosti u 49.minuti dolaze u vodstvo golom Camacha . Domaćini uspijevaju nadoknaditi rezultatski minus u 66. minuti golom Jonathana i to je konačan rezultat.

Real iz Zaragoze pobijedio je na domaćem terenu Betis iz Seville. Domaćini su krenuli prilično uvjerljivo i već u 13. minuti Milito postiže gol. Isti igrač postiže svoj drugi gol u 31. minuti. Gosti, koji su igrali od 44. minute sa igračem manje, uspijevaju preko Roberta smanjiti za konačnih 2:1.

U posljednjem susretu dana Deportivo je na domaćem terenu uspio pobijediti Atletico iz Madrida i upisati tri važna boda. Jedini gol na utakmici postigao je Arizmendi u 66. minuti susreta. Ovom je pobjedom Deportivo skočio na drugo mjesto i sada za vodećom Barcelonom zaostaje samo sva boda. Sutra se igraju ostale utakmice 7. kola a najzanimljivija je svakako ona u Madridu gdje se sastaju Real i Barcelona.

Španjolsko nogometno prvenstvo, 7. kolo, 21.10.2006.
Villareal - Levante 1:1
Zaragoza - Betis 2:1
Deportivo - Atletico Madrid 1:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!