Nogomet

Nastavlja se kriza Milana, poraz Palerma

Goran Tomičić • subota, 18.11.2006.

U prvoj utakmici 12. kola Milan je na gostovanju protiv Empolija odigrao samo 0:0 i tako ostao u donjem dijelu ljestvice...

Prvu priliku imao je Empoli. U 11. minuti Busce je pucao, ali Dida je obranio. Nekoliko minuta kasnije Oliveira je šutirao sa 20 metara ali prečka je spriječila vodstvo Milana. Nekoliko minuta kasnije Cafu je kombinirao s Kakom čiji je udarac domaća obrana izbacila u korner.

Nakon kornera Moro je sa linije izbacio udarac glavom Oliveire. Nakon kontre Empolija Dida je obranio udarac Matteinia. Krajem prvog dijela Oliveira je opet pogodio gredu. Početkom drugog dijela Kaka je dobro pucao, ali Balli još bolje obranio. U kontri Empolija Buscce je opet pokušao svladati Didu, ali bez uspjeha.

Vezane vijesti

U 59. minuti umjesto lošeg Gilardina ušao je Inzaghi. Empoli je i dalje bio opasan u kontrama, tako je Busce još jednom pokušao, a Dida vrhovima prstiju izvadio loptu ispod grede. Nekoliko minuta kasnije Gourcuff je uposlio Boriella, ali on nije dobro reagirao. Posljednja prilika za Milan bio je slobodni udarac Seadorfa koji je pucao visoko preko gola. Dario Šimić nije igrao.

Cagliari je na svom terenu prekinuo pobjednički niz Palerma. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 45. minuti kad je isključen Simplicio. Palermo je do 90. minute uspio sačuvati čistu mrežu, ali onda je Pepe donio pobjedu Cagliariju. Nakon poraza Palerma, sutra će Inter imati priliku s pobjedom protiv Reggine izdvojiti se na vrhu ljestvice. Cagliariju je ovo bila druga pobjeda u sezoni i trenutno je u sredini ljestvice.

Serie A, 12.kolo
Empoli - Milan 0:0, Cagliari - Palermo 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!