Nogomet

Sedma pobjeda Reala

Marko Kljaić • subota, 18.11.2006.

U 11. kolu prve španjolske nogometne lige Real je upisao sedmu pobjedu u prvenstvu. Večeras su bili bolji od Racinga iz Santandera...

Madrižani su došli u vodstvo već u petoj minuti. Nakon kornera glavom je gol postigao obrambeni igrač Sergio Ramos. Rezultatom 1:0 za domaćine završio je prvi dio susreta. U nastavku je momčad Fabia Capella povisila rezultat na 2:0 u 57. minuti. Strijelac je bio Jose Antonio Reyes. Trinaest minuta nakon toga Mahamadou Diarra postiže svoj drugi pogodak u dresu Reala i povisuje rezultat na 3:0. Gosti su smanjili u 76. minuti susreta. Strijelac za 3:1 bio je Argentinac Ezequiel Marcelo Garay. Tri minute prije kraja Real ostaje s igračem manje jer je isključen Guti.

U derbiju kola Sevilla je ugostila Valenciju i zadala joj još jedan poraz. Valenciji je ovo četvrta utakmica u nizu u kojoj nije uspijela upisati pobjedu. Dvije najbitnije stvari koje su se desile u prvih 45 minuta bilu se isključenje Valencijinog veznjaka Davida Silve u 17. minuti i pogodak Escudea dvije minute nakon toga. Rezultatom 1:0 za Sevillu završilo je prvo poluvrijeme. Nakon deset minuta igre u drugom dijelu Fabiano je povećao vodstvo Seville na 2:0. Najbolji strijelac španjolskog prvenstva Frederic Kanoute povisio je rezultat na 3:0 u 70. minuti. Utakmica je završila rezultatom 3:0 za Sevillu.

Nakon ove dvije utakmice na čelu ljestvice nalazi se Sevilla, Real dijeli drugo mjesto s Barcelonom koja ima utakmicu manje.

Španjolska Primera Division, 11. kolo: Real Madrid - Racing Santander 3:1, Sevilla - Valencia 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!