Nogomet

Ministar Primorac o slučaju nogometnih reprezentativaca

HINA • ponedjeljak, 04.09.2006.

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac izjavio je danas kako od Hrvatskog nogometnog saveza očekuje da ga do kraja dana obavijesti o konačnoj odluci za trojicu hrvatskih nogometnih reprezentativaca koji su noćnim provodom za vrijeme priprema povrijedili disciplinska pravila...

"Neću se u to miješati i izborniku hrvatske nogometne reprezentacije i predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza prepuštam odluku", rekao je ministar Primorac dodajući da će se umiješati u trenutku ako se ne bi poštivao zakon.

"Postoji hijerahija i uvjeren sam da će Hrvatski nogometni savez to riješiti na najbolji mogući način. U nikakav sustav se ne želim uplitati, pogotovo ne njima u rad, ali želim da svatko ima odgovornost", rekao je i dodao da za svaku javnu osobu vrijede pravila vrlo jasnog ponašanja.

Također je rekao da je za par dana neizmjerno važna utakmica za Hrvatsku te da o tome treba voditi računa.

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) kaznila je danas trojicu reprezentativaca Darija Srnu, Ivicu Olića i Boška Balabana s po 30.000 kuna zbog povrede discipline i noćnog provoda u zagrebačkom klubu poznatom po narodnjačkoj glazbi. Zbog očitog kršenja discipline hrvatski izbornik Slaven Bilić izbacio ih je iz reprezentacije i na njih ne računa u kvalifikacijskoj utakmici s Rusijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!