Nogomet

Bilić odlučio o izborničkoj budućnosti

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 11.09.2006.

Uoči susreta s Rusijom u nekim medijima pojavila se priča o vezi hrvatskog nogometnog izbornika Slavena Bilića s HTV-ovom novinarkom Milom Horvat. Izbornik Bilić pogođen mješanjem u privatni život odbacio je mogućnost bilo kakve veze Milom Horvat te izjavio kako će razmisliti da li će ostati na izborničkoj klupi...

Kod nas jednostavno ne može bez skandala. Nakon što je Slaven Bilić uz veliku potporu javnosti ustoličen na funkciju izbornika hrvatske reprezentacije, isti ti novinari zabili su mu "nož u leđa" napisima o privatnom životu koji nisu bili istiniti i teško su pogodili Bilića.

Stvar je otišla toliko daleko da je Bilić čak i razmišljao o podnođenju ostavke, ali na svu sreću od toga je odustao. Izbornik vatrenih se nalazi u Berlinu na seminaru Europske nogometne federacije zajedno s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Vlatkom Markovićem i šefom svih mladih uzrasta Martinom Novoselcom. Bilić je iz Berlina na svoj 38. rođendan poručio kako će i dalje voditi hrvatsku vrstu i nije dvojbeno hoće li 7. i 11. listopada biti na klupi reprezentacije u susretima protiv Andore i Engleske. Da Bilić ostaje na klupi "kockastih" potvrdio je i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić koji je naglasio kako Savez čvrsto stoji iza bivše zvijezde Hajduka, Karlsruhea, West Hama, Evertona i "Vatrenih".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!