Nogomet

Reggina u posljednji čas, Interu tek bod

Branimir Korać, Leo Tomašević • subota, 16.09.2006.

U prvom susretu drugog kola Serie A Reggina je na svom stadionu bila bolja od Cagliarija s 2:1. Domaćinu je sva tri boda osigurao pogotkom u sudačkoj nadoknadi Bianchi dok je prvi pogodak za Regginu postigao Lucarelli u 52. minuti. Strijelac za goste bio je Suazo iz jedanaesterca u 62. minuti.

U večernjem terminu Inter je u Milanu ugostio Sampdoriju, a susret je završen bez pobjednika 1:1. Poveli su gosti u 48. minuti pogotkom Flachija iz jedanaesterca, a bod Interu donio je nespretnom reakcijom Sampdorijin branič Bonanni od kojeg se odbila lopta u gol nakon udarca Figa.

Serie A, drugo kolo:
Reggina - Cagliari 2:1, Inter - Sampdoria 1:1.

U Serie B Juventus uspijeva doći do svoje prve pobjede protiv Vicenze 2:1. Bianconeri su dobro igrali prvih sat vremena i vodili golovima Trezegueta u 45. minuti prvog poluvremena i Del Piera iz slobodnog udarca u osmoj minuti drugog, ali poslije gola Raimondija za Vicenzu u 14. minuti drugog poluvremena su se zaustavili i dopustili gostima da se više puta približe vrlo mogućem izjednačenju. Robert Kovač je odigrao u obrani "Stare dame" svih 90 minuta. Poslije više godina danas je Juve igrao na torinskom Olimpijskom stadionu, bivšem Comunale, preuređenim za prošle zimske OI, a vratit će se na Delle Alpi tek kada taj bude obnovljen što se čini sve teže od kada je klub kažnjen i time se našao u velikim gubicima.

Današnje iznenađenje je poraz Napolija u Piacenzi 2:1, dok su Bologna i Genoa potvrdili svoju snagu pobjedama nad Spezijom 2:1, odnosno Riminijem istim rezultatom i sada vode na sveukupnoj ljestvici s dvije pobjede u dvije odigrane utakmice.

Serie B, drugo kolo:
Albinoleffe - Modena 0:0, Bari - Brescia 1:1, Bologna - Spezia 2:1, Cesena - Crotone 3:1, Frosinone - Arezzo 0:0, Genoa - Rimini 2:1, Juventus - Vicenza 2:1, Mantova - Pescara 2:1, Piacenza - Napoli 2:1, Treviso - Triestina 0:0, Verona - Lecce 1:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!