Tenis

Ferreira bolji od Ivaniševića

Ivan Milatić • subota, 14.10.2006.

Južnoafrikanac Wayne Ferreira porazio je Gorana Ivaniševića s 3:6, 6:1 10:5 u trećem susretu u skupini Elandsdoorn skupine na Tour of Champions turniru što se igra u Eindhovenu i izborio nedjeljno finale protiv Čileanca Marcela Riosa. Ferreira je slavio s 3:6, 6:1 i 10:5 u champions tie-breaku...

Goranov protivnik u borbi za treće mjesto bit će Nizozemac Richard Krajicek kojega je u subotu nakon izuzetno velike borbe porazio Marcelo Rios s 4:6, 6:3, 10:6. Rios, koji se ove godine priključio Merrill Lynch Tour of Champions, upisao je i 23 ovogodišnju pobjedu i još je uvijek bez poraza.

U ostalim subotnjim susretima Paul Haarhuis pobijedio je Henrija Lecontea sa 7:5, 6:2, a Michael Stich bio je bolji od Pata Casha nakon izjednačene borbe sa 6:4, 7:6.

Nedjeljni program započinje ekshibicijskim susretom parova u kojem se od 13 sati sastaju organizatori turnira Jacco Eltingh i Paul Haarhuis i čuveni australski "Woodiesi" Todd Woodbridge i Mark Woodforde. Nakon njih na teren će Ivanišević i Krajicek, a potom je na redu finalni obračun Rios – Ferreira.

Mjesto na Mastersu što će se od 5. do 10. prosinca održati u Royal Albert Hallu u Londonu uz Riosa osigurali su Cedric Pioline, Thomas Muster i Sergi Bruguera. Posljednji turnir prije Mastersa održat će se u Frankfurtu od 16. do 19. studenog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!