Nogomet

Real poražen i nadigran od Getafea

Marko Kljaić • subota, 14.10.2006.

Veliki Real gostovao je u subotu navečer kod Getafea, i to bez podosta važnih igrača u svojoj postavi (Cannavaro, Cicinho, Ramos, Salgado), što se i osjetilo, jer je domaćin od početka bio bolja momčad. Pachon i Del Moral radili su velike probleme obrani Madriđana, a samo zahvaljujući Casillasu gosti nisu do poluvremena bili u deficitu...

U nastavku Capello pokušava razbuditi svoju momčad, no jednostavno protiv motiviranog Getafea nisu imali šanse. Domaćin do zasluženog pogotka stiže u 62. minuti, kada je Alexis najviši u skoku za 1:0. Niti to nije probudilo sastav Reala, jer domaćin kontranapadima i dalje opasno prijeti i propušta nanijeti i veći poraz "kraljevima". Sve je "začinio" Ronaldo crvenim kartonom u 90. minuti zbog kojeg će sljedećeg tjedna propustiti veliki derbi protiv Barcelone.

U drugoj subotnjoj utakmici madridski Atletico je s 2:1 bio bolji od Recreativa iz Huelve. Gosti su došli u vodstvo Guerrerovim pogotkom iz odbijanca u 63. minuti, nakon što prethodno nije iskoristio 11-erac, dok su se za Atleticov preokret pobrinuli Torres (72. - 11 m) i Aguero (78.).

Obje momčadi završile su utakmicu s desetoricom na terenu. U 81. minuti Recreativo je ostao bez isključenog Bautiste, a šest minuta kasnije drugi žuti karton zaradio je i Atleticov Seitaridis.

Primera division, šesto kolo: Getafe - Real Madrid 1:0, Atletico Madrid - Recreativo Huelva 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!