Nogomet

Bayernov veznjak propušta Hrvatsku

Branimir Korać • nedjelja, 17.09.2006.

Igrač sredine terena Bayerna i engleske reprezentacije Owen Hargreaves teško je ozlijeđen u subotnjem susretu Bayerna i Arminije i prijeti mu duža pauza...

Hargeaves je već u 24. minuti napustio igru nakon divljačkog starta Torbena Marxa. Već na terenu bilo je vidljivo kako je engleski reprezentativac ozlijeđen, a nakon susreta Bayernov trener Felix Magath potvrdio je kako je riječ o težoj ozljedi. Pričekat ćemo snimanje, ali čini se kako je Owenu slomljena noga i očekuje ga duga pauza", rekao je Magath.

Ozljeda Hargreavesa težak je udarac i za Bayern i za englesku reprezentaciju gdje je postao nezamjenjivi član udarnih 11. Nakon ove ozljede Hargreaves će sigurno propustiti kvalifikacijske susrete koje Engleska igra slijedeći mjesec s Makedonijom i Hrvatskom i engleski izbornik Steve McClaren morat će potražiti novo rješenje.

Kao nasljednik Hargreavesa u prvih 11 mogao bi se naći Michael Carrick iz Manchester Uniteda ili možda čak i David Beckham kojeg mi McClaren mogao aktivirati nakon ozljeda Hargreavesa i Aarona Lennona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!