Nogomet

Bez pobjednika u Bergamu, Juventus gazi

Branimir Korać, Leo Tomašević • subota, 30.09.2006.

U prvom susretu petog kola talijanskog prvenstva Atalanta i Reggina u Bergamu su igrali 1:1. Sve zanimljivo u ovom susretu dogodilo se u prvih pet minuta kada su pala oba pogotka. Prvo je Atalanta u drugoj minuti povela preko Lorije, a u petoj je poravnao Tedesco. Lazio je u Torinu slavio 4:0 s dva pogotka Odda te po jednim Rocchija i Maurija...

Nakon pet utakmica u Serie B torinski klub dokazuje da može nadoknaditi kaznu od sedamnaest bodova te boriti se ne samo za prolazak u višu ligu nego i za prvo mjesto. Nakon neriješenog rezultata u prvoj utakmici bianconeri su zaredali četiri uzastopne pobjede i teško je da će ih netko moći zaustaviti jer rezultati prate vrlo sigurnu igru. I u ovoj utakmici su odlučujući bili poznati igrači koji su pokazali svoju vjernost klubu bez obzira na pad u Serie B a među njima su se najviše istaknuli Del Piero sa dvije asistencije i Trezeguet sa dva gola za konačnih 2:0 u Piacenzi protiv istoimenog kluba.

Što se ostalih rezultata tiče Bologna nailazi na više poteškoća nego sto se očekivalo i nakon dva poraza nalazi jedan bod na domaćem terenu, dok je taj isti rezultat dovoljan Bresci da bi zadržao prvo mjesto na ljestvici s jedanaest bodova. Lecce pod vodstvom Zemana uspijeva napadačkom igrom pobijediti Genou i tako doći do drugog mjesta na sveokupnom poretku.

Serie B, peto kolo:
Bologna - Cesena 1:1, Brescia - Albinoleffe 1:1, Crotone - Treviso 0:2, Lecce - Genoa 3:2, Pescara - Verona 0:0, Piacenza - Juventus 0:2, Rimini - Modena 1:1, Spezia - Napoli 0:1, Vicenza - Frosinone 1:2.

Serie A, peto kolo:
Atalanta - Reggina 1:1, Torino - Lazio 0:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!