Nogomet

Bez iznenađenja u Milanu, Totti preokrenuo

Branimir Korać • subota, 02.12.2006.

I nakon 14. kola Serie A Inter će držati čelnu poziciju s osjetnom prednosti. U ovom kolu s lakoćom su na San Siru svladali Sienu 2:0 te tako zadržali prednost nad drugoplasiranom Romom...

Po prvi puta u posljednjih 70 godina Inter je nanizao 11 pobjeda. Posljednja je stigla večeras kada je svladana Siena 2:0. Ovo je tjedan Nicolasa Burdissa. U tri godine igranja u Interu Burdisso nije postigao niti jedan pogodak, a onda je "spremio" tri gola u Kupu protiv Messine te večeras doveo Milaneze u vodstvo. Igrala se 11. minuta kada je Burdisso dobro reagirao na ubačaj iz kornera i pogodio za 1:0.

Neposredno nakon odmora gostima je poklonjen jedanaesterac. Prilično neuvjerljivo u 16 metara pada Antonini, a sudac pokazuje na 11 metara. Srećom po domaćina Julio Cesar brani udarac Maria Fricka. Rješenje susreta stiže u 54. minuti. Hernan Crespo izbjegao je zaleđe te krasnim lobom prebacio istrčalog domaćeg vratara.

Roma, tj. Totti, bilježi pobjedu nad Atalantom 2:1. Momčad iz Bergama vodila je od 20. minute pogotkom Zampagne iz neposredne blizine, ali Romin kapetan Francesco Totti radi u drugom dijelu preokret i s njegova dva pogotka Rimljani uzimaju pobjedu 2:1.

Serie A, 14. kolo:
Inter - Siena 2:0, Roma - Atalanta 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!