Nogomet

"Kranjčar je tehnički fantastičan"

Tomislav Pacak • četvrtak, 23.11.2006.

Menadžer Portsmoutha, Harry Redknapp, zatražio je od navijača više strpljenja za Niku Kranjčara koji, po njegovim riječima, ima mogućnosti postati jedan od najboljih igrača Premiershipa...

Menadžer Mornara svjestan je da će Kranjčaru trebati određeno vrijeme prilagodbe na brzinu nogometa u Engleskoj: "Kranjčar mora dobiti na brzini i prilagoditi se dinamici igre te fizičkim zahtjevima Premiershipa."

Navijači Portsmoutha za sada preferiraju na lijevoj strani Matta Taylora, no Redknapp zna da je Kranjčar za nekoliko klasa kvalitetniji igrač: "Kranjčar je vrlo dobar igrač. To stalno pokazuje za Hrvatsku i na našim treninzima. Gledao sam ga u dresu Hrvatske protiv Izraela i bio je odličan. I protiv Watforda je pokazao naznake onoga za što je sposoban, poput pete Lua-Lui u drugom dijelu. Tehnički je fantastičan."

Redknapp je na kraju izjavio kako vjeruje da Kranjčar može biti vrlo važan igrač u Premiershipu: "Nema sumnje da on ima velike sposobnosti. On će biti top, top igrač kad se prilagodi. Samo moramo biti strpljivi s njim i bolje ga pripremiti. Vjerojatno mu treba predsezona da postane zaista spreman. Vidim ga kao zaista velikog u budućnosti. Kad se prilagodi na brzinu i fizičke zahtjeve Premiershipa, vidjet ćete razliku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!