Nogomet

Nürnberg i dalje neporažen

Branimir Korać • nedjelja, 15.10.2006.

Odigrana su posljednja dva susreta sedmog kola njemačke Bundeslige. Nürnberg je na svom terenu remizirao s Arminijom dok je Borussia iz Dortmunda slavila u Cottbusu...

Niti nakon sedam kola Nürnberg ne zna za poraz. Doduše u ovom kolu nije se niti očekivao poraz obzirom da je ugostio Arminiju iz Bielefelda te su se domaćini nadali pobjedi. No nije sve najbolje počelo. U 24. minuti gosti zarađuju jedanaesterac koji Jörg Böhme pretvara u pogodak. U 38. minuti Nürnberg ipak poravnava preko Jana Polaka i do kraja susreta nema pogodaka. U dresu Nürnberga 76 minuta odradio je Ivica Banović dok je Leon Benko ušao u 83. minuti.

U Cottbusu je viđeno čak pet pogodaka. Počelo je burno i već nakon tri minute pala su dva pogotka. Gosti iz Dortmunda poveli su preko stopera Marcusa Brzenske u drugoj, a izjednačio je u trećoj minuti Da Silva. Do ključne prednosti Borussia dolazi u dvije minute. U 58. minuti Brzenska podiže na 2:1, a visokih 3:1 postavlja Alexander Frei. Dvije minute prije kraja susreta Moldovan iz jedanaesterca postavlja konačnih 3:2. Tomo Piplica odradio je svih 90 minuta na vratima Cottbusa.

Bundesliga, sedmo kolo:
Energie - Borussia (D) 2:3, Nürnberg - Arminia 1:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!