Nogomet

Čulina nokautirao Didulicu

Branimir Korać • utorak, 24.10.2006.

Joey Didulica pridružio se nizu vratara koji su ozlijeđeni tijekom susreta. U prvenstvenom dvoboju s PSV-om, Didulica je potkraj susreta doživio klasični nokaut i završio u bolnici...

Ovaj mjesec nikako nije dobar po vratare. Nakon što su Petr Cech i Carlo Cudicini zbog teških startova završili u bolnici u susretu Chelseaja i Readinga, u bolnici je završio i naš reprezentativac Joey Didulica koji je imao pravu nesreću u završnici prvenstvenog susreta AZ Alkmaara i PSV-a.

U samoj završnici veznjak PSV-a, Australac hrvatskog porijekla Jason Čulina izašao je sam pred Didulicu, snažno pucao i loptom u glavu pogodio našeg vratara. Bio je to klasični nokaut nakon kojeg je Didulica ostao ležati bez svijesti i transportiran je u bolnicu.

Prve pretrage ukazuju na teži potres mozga te će Didulica pauzirati između dva i četiri tjedna. Ovo je drugi puta ove sezone da je Didulica van pogona obzirom da je u susretu prvog kola protiv Brede zadobio ozljedu gležnja zbo koje je pauzirao više od mjesec dana.

Prošle sezone propustio je osam utakmica austrijskog prvenstva zbog suspenzije od strane saveza nakon što je u skoku koljenom pogodio napadača Rapida Axela Lawareeja u prvenstvenom dvoboju Rapida i bečke Austrije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!