Nogomet

Drogba u Chelseaju do kraja

Zoran Zdelar • četvrtak, 16.11.2006.

Didier Drogda već duže vrijeme je u fantastičnoj formi, Chelsea ga je početkom mjesec nagradio i novim ugovorom, a reprezentativac Obale Bjelokosti javno je danas iznio želju da ostane na Stamford Bridgeu do kraja karijere...

Didier Yves Drogba Tébily ove sezone uvjerljivo je najbolji član engleskog prvaka Chelseaja. Roman Abramovič zahvalio mu se na brojnim pogodcima početkom mjeseca novim četverogodišnjem ugovorom sa zasigurno dobro povećanim primanjima. Da je ljubav obostrana, potvrdio je danas i sam Drogba.

Iako je reprezentativac Obale Bjelokosti još uvijek daleko od završetka karijere sa svojih 28 godina, već je odlučio gdje će odigrati svoju posljednju utakmicu - u Chelseaju, naravno. "Počeo sam razmišljati polako o završetku svoje karijere i definitivno ostajem do kraja u Chelseaju. Iako je bilo trenutaka kada sam htio napustiti London, to je sada daleko iza mene.", izjavio je Drogba.

Osim što Drogba teško igdje drugdje može biti bolje plaćen, naveo je kao jedan od ključnih razloga za svoju odluku i odlične navijače koji ga podržavaju. "Svaki nogometaš želi igrati u klubu gdje ga svi prihvaćaju i podržavaju, a ja sam to ovdje sad napokon pronašao."

Drogbina najveća želja poklapa se s predsjednikovom i trenerovom - slaviti u Ligi prvaka. "Teško ću trenirati kako bih mogao klubu, ali i sebi omogućiti nove trenutke slavlja. Želim se odužiti klubu za sve što su mi pružaju. Veliki cilj nam je osvojiti sva četiri natjecanja.", zaključio je Drogba, koji je do trenutka dolaska Ševčenka bio najskuplji nogometaš karizmatičnog Josea Mourinha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!