Nogomet

Ronaldinho želi Lamparda u Barceloni

Zoran Zdelar • petak, 17.11.2006.

Ponajbolji igrač engleskog Chelseaja, Frank Lampard, već duže vrijeme želja je španjolske Barcelone. Na njegovom dolasku aktiviralo se već nekoliko igrača dosad, a danas im se priključio i Ronaldinho...

Već više od godinu dana čelnici španjolske Barcelone rade na dovođenju u Kataloniju ponajboljeg igrača Chelseaja, Franka Lamparda. Baš u studenom prošle godine, sportski direktor Txiqui Beguiristain koristeći samo superlative govorio je o Lampardu, a kad je i sam Frank upitan za komentar, bio je tada odgovorio: "Recimo samo da volim španjolski nogomet i da mi je Barcelona najdraži klub u Španjolskoj."

Slika 1 od 2.
Foto: Goran Pervan

Velik interes još uvijek postoji, a danas je o Lampardu progovorio i Ronaldinho. "Lampard je velik igrač i iznimno mi je drago što sam imao nekoliko prilika dosad upoznati ga kako na terenu, tako i van njega. Obožavam gledati njegovu igru i bio bih oduševljen kad bi stigao u Barcelonu.", kazao je jedan od najboljih igrača današnjice.

Znakovito je i da Lampard već više od godinu dana uči španjolski jezik od svojih suigrača u Chelseaju. No, s obzirom na ugovor koji traje još tri godine, teško je povjerovati da postoji novac koji bi uvjerio Romana Abramoviča da dozvoli Lampardu napuštanje Otoka. Iz dijela navijača Chelseaja, već se čuju najave da bi transfer Lamparda u Barcelonu prihvatili samo u slučaju da Ronaldinho Nou Camp najprije zamijeni Stamford Bridgeom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!