Nogomet

Nihat pauzira pola godine

Zoran Zdelar • srijeda, 22.11.2006.

Španjolski Villareal ove sezone teško je pogođen dugotrajnim ozljedama brojnih igrača. Danas se njihovoj listi ozlijeđenih pridružio i Nihat Kahveci, koji bi trebao pauzirati do pola godine...

Ove sezone zbog ozljede koljena već su u redovima Villareala teško stradali, odnosno dugo pauziraju, Robert Pires i Gonzalo Rodriguez. Ta lista danas je dobila još jedno ime. Turski reprezentativac Nihat Kahveci također je ozlijedio koljeno, a prema prvim procjenama s terena bi trebao izbivati oko šest mjeseci. Na raspolaganju treneru tako bi se mogao naći ponovno tek u samom završetku sezone.

O ozljedi predstavnike medija izvijestio je Jose Manuel Llaneza koji je predstavljao Villareal na ždrijebu španjolskog Kupa kraljeva. Ukoliko se prva procjena o vremenu oporavka nakon detaljnijih pregleda pokaže točnom, moguće su prinove od 1. siječnja.

"Ove sezone pogođeni smo s brojnim ozljedama te vrste. Morat ćemo vidjeti, hoćemo li sezonu moći izgurati bez Nihata ili ćemo mu ipak potražiti zamjenu.", kazao je Llaneza.

Nihat u posljednjih godinu dana koljeno je ozlijedio već dva puta. Sredinom protekle godine ozlijedio je ligamente lijevog koljena i tad je pauzirao nekoliko mjeseci, a istu ozljedu je obnovio i prije mjesec dana na utakmici reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!