Vodeni sportovi

Draganja ipak na operaciju

Maja Giljanović • petak, 12.01.2007.

Splitski albatros Duje Draganja ipak će se podvrgnuti operativnom zahvatu. Tako je, naime, odlučeno danas nakon pregleda ozlijeđenog ramena u Klinici za ortopediju na zagrebačkoj Šalati...

Podsjetimo, Draganja se u zaleđenom Coloradu poskliznuo te su prvobitni nalazi ustanovili pokidane ligamente. Predviđena je bila pauza od tri tjedna te polagani rehabilitacijski treninzi koji bi ga dijelom vratili u formu pred početak SP-a u Melbourneu. Sam Draganja je po pregledu kod doktora Bučana potvrdio da u Australiji nije namjeravao ići svom snagom već je uglavnom planiran nastup na 50-icama budući da zbog manjka aerobnih treninga ne bi bilo smisla trošiti se na stotkama.

Danas je situacija takva da, iako se radi o rutinskom zahvatu i nastup na prvenstvu koje započinje sredinom ožujka najvjerojatnije ne dolazi u pitanje, Draganja ostavlja mjesta otkazivanju nastupa: "Nije tragedija ako propustim Melbourne. Bit će još svjetskih i europskih prvenstava. Važnije je da zdrav dočekam Olimpijske igre u Pekingu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!