Rukomet

Solin i Trogir za vrh

Nikolina Perkov • četvrtak, 26.10.2006.

U četvrtom kolu uvjerljive pobjede favorita među kojima se ističu momčadi Solina, Trogira, Cetinke i Metkovića kao mogući borci za ovosezonskog prvaka. Opširnije o kolu...

U četvrtom kolu Trogirani dolaze u goste posljednjeplasiranoj momčadi Biograda i rutinski odrađuju utakmicu. Trogir cijelo drugo poluvrijeme igra sa drugom postavom razigravajući na taj način mlađe igrače.

Hrvatski Dragovoljac postigao je značajnu pobjedu protiv mlade ekipe Splita. Splićani su nakratko priprijetili krajem prvog poluvremena, no to nije bilo dovoljno da se ugrozi rezultat koji su Dugoraćani ostvarili preciznim i efikasnim napadom. U drugom dijelu u igru ulaze mladi igrači Dragovoljca i zaključuju utakmicu sa 6 golova prednosti. Najefikasniji strijelci bili su sa po 10 pogodaka Stipičić za domaće i pivot Ivan Pralija za goste.

U Cetinskom derbiju istoimena Cetinka je uzela 2 boda Kamičku. Utakmicom dominiraju odlični vratari obiju momčadi. Za domaćine Vukas sa 12 obrana dok kod gostiju Pervan sa 13.

Na Baldekin su u ovom kolu došli pridošlice u ligi, igrači Opuzena, i sa golom prednosti oduzeli pobjedu domaćinu Šibeniku. Bila je to teška utakmica u kojoj je Šibenik poveo igru, Opuzen preuzeo sve do prvog izjednačenja rezultatom 19:19. U finišu Šibenčani ne uspijevaju ostvariti napad za izjednačenje i ostaje 20:21 i pobjeda za goste. Kod Šibenčana najefikasniji igrači Dželalija sa 11 te Bilić sa 5 pogodaka, dok kod gostiju Maleta sa 8 i Jurinović sa 7 golova. Važno je za istaknuti i da je vratar gostiju Vuletić upisao 20 obrana.

Solinjanima je ovog kola došla u goste momčad Zadar Eva. Otkako su domaćini promijenili trenera vratili su se na put pobjeda. Gosti su vodili utakmicu sve dok vratar domaćih Bosnić nije obranio par teških lopti nakon čega Solinjani hvataju priključak. U drugom dijelu razigrava se kompletna domaća momčad i ostvaruju zasluženu pobjedu rezultatom 34:30.

Posljednji par ovog kola čine Metković i Kaštela. Unatoč vodstvu sa poluvremena igrači Kaštela su u drugom dijelu pali i domaćin odnosi pobjedu sa 3 gola prednosti.

Rezultati 4. kola:
Biograd - Trogir 32:38
Hrv. Dragovoljac - Koteks Split II 30:24
Cetinka - Kamičak 24:20
Šibenik - Opuzen Slivno 20:21
Solin - Zadar Eva 34:30
Metković II - Kaštela Adriachem 23:20

Parovi 5.kola 28./29.10.2006.
Kaštela Adriachem - Biograd
Zadar Eva - Metković II
Opuzen Slivno - Solin
Kamičak - Šibenik
Koteks Split II - Cetinka
Trogir - Hrvatski Dragovoljac

TABLICA
1. Solin 8
2. Trogir 8
3. Metković II 6
4. Cetinka 5
5. Zadar Eva 4
6. Kaštela Adriachem 4
7. Kamičak 4
8. Hrv. Dragovoljac 4
9. Opuzen Slivno 3
10. Koteks Split II 2
11. Šibenik 0
12. Šibenik 0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!