Rukomet

Županja predvodi društvo u borbi za prvaka

Nikolina Perkov • četvrtak, 26.10.2006.

U borbi za prvaka Sjevera dobro se drže Županja, Ivančica, Borovo i Bjelovar dok ekipe Virovitice i Koprivnice ni nakon četiri kola nisu uspjele upisati prve ovosezonske bodove...

U Borovo naselje ovog kola doputovali su igrači Koprivnice. Iako je zaostatak gostiju na poluvremenu bio podnošljiv, ''samo'' 4 pogotka, na kraju ipak uvjerljiva pobjeda domaćih rezultatom 34:22.

Isti slučaj je i sa susretom između Brođana i igrača Ilove. Gosti su na predah otišli također sa 4 pogotka zaostatka da bi se on na kraju popeo na +9 domaćina i 2 boda u džepu. Igrači Ivančice iz Ivanca odnijeli su bodove kod kuće ostvarivši visoku pobjedu nad gostima iz Vinkovaca utrpavši im u mrežu čak 43 pogotka.

U Županji se ovog vikenda igrala tijesna utakmica između istoimenog domaćina i Bjelovarčana koji nisu uspijevali realizirati svoje kontre zbog dobre obrane domaćina. Igrač utakmice je vratar Županje, Martin Juzbašić koji je svojim obranama kontrolirao gostujući napadački trio Vidović-Prihić-Pećina. Najviše pogodaka za Županju postigao je Milišić (7), a za goste Jurjević (6).

Posljednjeplasirana momčad Sjevera, ekipa Viro Virovitice bila je ovog kola u gostima kod Nove Gradiške u nadi da će iznenaditi domaćine no to se nije ostvarilo. Momčadi su se izmjenjivale sa prednostima sve do 20. minute kada se ozljeđuje igrač Virovitice, Rončević, a Gradiška do kraja susreta ne ispušta vodstvo i 2 boda iz svojih ruku.

Prelog je ovog kola bio slobodan jer je Varaždin 47 odustao od natjecanja.

Rezultati 4. kola:
Borovo - Koprivnica 34:22
Livada Brod - Ilova 37:28
Ivančica Ivanec - Spačva Vinkovci 43:29
Županja - Bjelovar 31:28
Nova Gradiška - Viro Virovitica 30:25
Prelog - bez protivnika

Parovi 5. kola 28./29.10.2006.
Viro Virovitica - Prelog
Bjelovar - Nova Gradiška
Spačva Vinkovci - Županja
Ilova - Ivančica Ivanec
Koprivnica - Livada Brod
Borovo - bez protivnika

TABLICA
1. Županja 7
2. Ivančica Ivanec 6
3. Borovo 6
4. Bjelovar 6
5. Livada Brod 4
6. Prelog 4
7. Nova Gradiška 3
8. Ilova 2
9. Spačva Vinkovci 2
10. Koprivnica 0
11. Viro Virovitica 0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!