Nogomet

Juventus teško do boda, nove pobjede Riminija i Napolija

Goran Tomičić • subota, 18.11.2006.

U 12. kolu Serie B Juventus je teško izvukao bod u gostima, a Rimini i Napoli su upisali nove domaće pobjede...

Juventus je igrao u gostima protiv Albinoloffeta. U 24. minuti Buffon je isključen zbog prekršaja nad igračem u izglednoj situaciji za gol, a domaći su poveli golom Joelsona iz kaznenog udarca. Bod za Juventus spasio je Palladino u 52. minuti.

Brescia je u gostima pobijedila Arezzo 2:0, golovima Hamsyka u 44. minuti iz kaznenog udarca te Stankeviciusa u 68. minuti. Domaćinu je u 43. minuti isključen Galeoto zbog prekršaja za jedanaesterac.

Iznenađenje kola je domaći poraz Genoe protiv Spezie. Gosti su bili bolji 2:1 golovima Saverina u 44. minuti te Giudettija u 61. minuti. Za Genou je strijelac bio Adailton 15 minuta prije kraja iz jedanaesterca. Napoli je na svom terenu pobijedio Bolognu 1:0 golom Calaioa u 38. minuti iz jedanaesterca.

Rimini je kao domaćin pobijedio Veronu 3:0. Sva tri gola igrači Riminija su postigli u razmaku od samo pet minuta. Strijelci su bili Cascione u 22. minuti, Jeda samo minutu kasnije, a pobjedu je potvrdio Porchia u 27. minuti.

Serie B, 12.kolo Albinoloffete - Juventus 1:1, Arezzo - Brescia 0:2, Frosinone - Bari 1:0, Genoa - Spezia 1:2, Lecce - Crotone 0:1, Modena - Cesena 0:1, Napoli - Bologna 1:0, Rimini - Verona 3:0, Vicenza - Treviso 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!