Tenis

Šarapova debitira za reprezentaciju

Ivor Krapac • utorak, 07.11.2006.

Ukoliko u to vrijeme bude zdrava, Marija Šarapova će u travnju sljedeće godine u susretu sa Španjolkama u prvom kolu Svjetske skupine Fed Cupa najvjerojatnije imati svoj prvi nastup za rusku reprezentaciju. Izbornik Šamil Tarpišev danas je uvrstio Šarapovu među četiri igračice koje konkuriraju za ogled sa Španjolkama, 21. i 22. travnja 2007. u Moskvi...

Osim drugorangirane Šarapove, Tarpišev je na svoj popis uvrstio još tri tenisačice među prvih osam na svijetu, Svjetlanu Kuznjecovu (4.), Nadju Petrovu (5.) i Jelenu Dementijevu (8.). Ruski izbornik dodao je i da su mu sve četiri igračice potvrdile da će se odazvati, što znači da će za ovaj susret na okupu biti najjači mogući ruski sastav - i da bi sve osim domaćeg prolaza u polufinale bila ogromna senzacija.

"Presretna sam što sam prvi put u reprezentaciji i što ću nastupiti za svoju zemlju, bit će sjajno zaigrati u Moskvi", komentirala je Šarapova nakon što je doznala da je pozvana u sastav: "Nadam se da ćemo suigračice i ja ostaviti dobar dojam i svladati Španjolke, koje imaju dobru ekipu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!