Rukomet

Šola neće na Svjetsko prvenstvo

Bernard Jurišić • utorak, 02.01.2007.

Hrvatska rukometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj igrat će bez svoje prve "rukavice" - Vlade Šole. Iako je najstariji član "paklenih" nastojao sanirati ozljedu ramena koju vuče već neko vrijeme, nakon što je zaključio da mu to neće uspjeti odlučio je ostati u Zagrebu...

Jedan od zaštitnih znakova trofejne hrvatske rukometne reprezentacije neće krenuti u pohod na još jedno odličje. Vlado Šola nije uspio "pobijediti" svoje rame i odluka je bila jedino logična - prepustiti svoje mjesto spremnijima.

Izbornik Lino Červar tako je ostao na četvorici vratara u zadnjoj fazi priprema za Svjetsko prvenstvo, od kojih će jedan otpasti. U konkurenciji za tri mjesta su Venio Losert, Dragan Jerković, Mirko Alilović i Vjenceslav Somić, a ukoliko ne bude novih ozljeda to bi trebala biti i vratarska hijerarhija u Njemačkoj.

Prema pravilima IHF-a Šola bi se čak mogao i pojaviti na Svjetskom prvenstvu, pošto se nalazi na listi ranije prijavljenih igrača, no vjerojatnije je da će umjesto u Njemačku, vratar Zagreba krenuti na - operaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!