Rukomet

Tihana Šarić jesenski prvak Španjolske

Ivan Ambroš • ponedjeljak, 20.11.2006.

U španjolskom prvenstvu za rukometašice odigrano je deseto, posljednje kolo prije stanke. Cementos La Union Ribarroja naše Tihane Šarić pobijedila je Las Palmas 24:21 i tako nastavila pobjednički niz...

Šarić je za 30 minuta provedenih na parketu zabila tri gola, izborila jedan sedmerac, oduzela tri lopte te sakupila jedan blok i jednu asistenciju.

Vicar Goya Almeria naše Marije Popović poražena je u gostima kod Farho Gijona 21:20. Popović je sa svoje pozicije vanjskog napadača zabila četiri gola.

Plusfresc Lleida, za koju igra Dina Havić i koju trenira hrvatski trener Miroslav Vujasinović, poražena je od Elde 23:35 (13:16). Havić je zabila devet golova.

Nakon deset odigranih kola u ovoj godini Tihana Šarić je tako sa svojom Ribarrojom jesenski prvak španjolskog prvenstva s maksimalnim učinkom od 20 bodova, ispred drugoplasiranog Astroc Sagunta koji je skupio 17 bodova. Na trećem i četvrtom mjestu su Elda i Itxako sa po 16 bodova. Almeria Marije Popović je na 11. mjestu sa sedam bodova, dok je Lleida Dine Havić i Miroslava Vujasinovića na posljednjem, 14. mjestu bez osvojenih bodova u dosadašnjem tijeku španjolske Superlige ABF.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!