Košarka

Trojica ozlijeđenih upitni za Joventut

Bruno Blumenschein • ponedjeljak, 22.01.2007.

Poraz od Olimpije donio je klupi Cibone, osim katastrofalnog pristupa za kojeg nitko od igrača nije imao objašnjenja, zabrinutost zbog ozljeda Andrewa Wisniewskog, pridošlice Marka Bulića i Martona Badera, koji nije igrao od pobjede nad Partizanom...

Oko 60 sekundi košarke je trebalo kako bi se na licu Dražena Anzulovića ucrtala još jedna bora. Toliko je naime trebalo Marku Buliću i Andrewu Wisniewskom da u 34. minuti zarade ozljede i napuste parket.

Bulić je nakon pokušaja poluhoroka izgubio ravnotežu i udario stražnjim dijelom glave u parket zbog čega će do utorka nositi "šancov" ovratnik, nakon čega bi se trebao priključiti treninzima, odnosno pripremama za, sve je jasnije, utakmicu sezone protiv španjolskog Joventuta.

Američki razigravač Andrew Wisniewski je samo nekoliko trenutaka nakon izlaska Bulića povukao kontra napad, a neoprezno ga je zaustavio Teemu Rannikko pri čemu je Cibonin igrač zadobio udarac u kvadriceps. "Nešto konkretnije vam ne mogu reći do pregleda, ali iz razgovora s Wisom, ne bi trebalo biti problema. Međutim, pregled će tek pokazati pravo stanje stvari.", objasnio je trener Anzulović.

Ruptura aduktora je glavna briga Martona Badera. Mađarski centar je nakon utakmice s Partizanom dobio nalog od liječničke službe Cibone za sedam dana mirovanja, što je prošlo u ponedjeljak i već u utorak bi trebao biti na raspolaganju stručnom stožeru vukova.

Ukoliko netko od spomenute trojice ne bude mogao nastupiti biti će to značajan udarac za Cibonu kojoj Wisniewski treba zbog agresivnosti u obrani i kontroli ritma utakmice, dok se izostanak Badera najviše osjetio na lošijim predstavama Brenta Wrighta. Bulić je pak pokazao kako ima šuterski osjećaj koji je Ciboni nedostajao kroz veći dio sezone, dok najviše treba vremena za navikavanje na obrambeni dio igre.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!