Zimski sportovi

Krah Oilersa protiv Minnesote

Adam Bajić • petak, 02.03.2007.

Odlazak najboljeg igrača Ryana Smytha u Islanderse očigledno je snažno uzdrmao momčad Oilersa, koja je izgubila i drugi susret na domaćem terenu bez postignutog pogotka. Ovaj puta «dotukla» ih je Minnesota sa 5:0.…

Ovim porazom, mada teoretske šanse još postoje, Edmonton je izgubio gotovo sve nade za doigravanjem. To je uostalom bilo već jasno kada su odlučili da će pustiti Smytha, «srce i dušu» momčadi, što su navijači (a i suigrači) jako teško prihvatili. Egzekutori su za goste bili Demitra i Gaborik sa po dva zgoditka, a jedan je djelo Radivojevica. Wild je trenutno na sedmom mjestu ljestvice Zapada.

Važnu pobjedu ostvario je Vancouver protiv otpisanih Coyotesa. Teško su Canucksi došli do dva boda jer su tek u zadnjih 15 minuta uspjeli preokrenuti vodstvo gostiju od 2:3. Gol odluke za minimalnu pobjedu postigao je kapetan Naslund na dodavanje Smolinskog.

NHL, rezultati: Washington – Tampa Bay 4:5 (SO), Vancouver - Phoenix 4:3, Florida – Dallas 2:1 (SO), Boston – Philadelphia 3:4 (OT), NY Rangers - Pittsburgh 3:4 (SO), Los Angeles – Anaheim 4:3 (OT), NY Islanders – S. Louis 2:3 (OT), Edmonton – Minnesota 0:5, Chicago – Colorado 1:6.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!