Nogomet

Roma od početka do kraja

Ivana Spahija • srijeda, 27.12.2006.

Francesco Totti, kapetan talijanske Rome koji je ujedno i ikona tog velikog kluba, izjavio je da karijeru želi završiti u klubu kojem je vjeran od samih nogometnih početaka...

Ugovor s Romom mu istječe tek krajem 2011. godine, a Francesco Totti već razmišlja što poslije toga. Kako je izjavio za talijanske medije, nogometom se misli baviti do 38. godine života, a karijeru želi završiti u klubu u kojem je proveo cijeli svoj nogometni vijek, u talijanskoj Romi.

Iako je prerano za neke konkretnije planove, želja Il capitana je produženje ugovora s Romom do 2014. godine. Jako vezan za svoj matični klub, Totti je naglasio kako se jednostavno ne može zamisliti negdje drugdje. O završetku karijere ne razmišlja, želi ostati u nogometu, ali ne kao trener jer, kako kaže, u njemu nema dovoljno zlobe za obavljanje tog zahtjevnog posla.

Totti je spomenuo i svog bivšeg suigrača, Antonia Cassana, koji muku muči u španjolskom Realu. Rekao je da mu je bilo žao kad je Cassano otišao te da je svjestan da se mnogi kad promijene sredinu i sami promijene, nažalost na gore.

Rimskog kapetana ne brine budućnost njegova kluba nakon njegova odlaska. Prema njegovim riječima, ostat će netko tu i poslije njega, jer Roma je puna mladih talenata, od kojih će netko jednog dana možda i naslijediti njegovu titulu "Il capitana".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!