Nogomet

Baptista želi ostati u Arsenalu

Ivana Spahija • srijeda, 27.12.2006.

Julio Baptista, igrač španjolskog Real Madrida trenutno na posudbi u Arsenalu, svoju budućnost vidi upravo u tom klubu...

Julio Baptista bio je želja Arsenalova trenera Arsenea Wengera koji je učinio sve da tu mladu zvijezdu dovede u Englesku. Baptista je ove sezone stigao na posudbu u Arsenal u zamjenu za Josea Antonia Reyesa koji je iz tog kluba na posudbu otišao u Real Madrid.

Ipak, mladoj brazilskoj zvijezdi na Otoku ne cvjetaju ruže. Iako je doveden kao perspektivan, odigrao je tek dvije utakmice u dresu Arsenala, a u jučerašnjoj utakmici protiv Watforda u igru je ušao kao zamjena u završnim trenucima susreta. Njemu to, dakako, ne odgovara, i izjavio je kako će na kraju sezone dobro odvagnuti pozitivne i negativne strane svog boravka u engleskom klubu i odlučiti gdje će nastaviti svoju karijeru.

Svjestan je da se treba još naviknuti na način igranja utakmica u engleskoj ligi, ali je naglasio da se neće ni moći naviknuti ako ne bude igrao dovoljno. "Ne želim biti još jedan od "onih" igrača, ali se mogu zamisliti u ovom klubu još nekoliko sezona i učinit ću sve da to i postignem", zaključio je Baptista.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!